Corona maatregelen

 

Beste campinggasten,

 

Vanwege de huidige bijzondere situatie willen wij u vooraf informeren over enkele belangrijke zaken om uw eigen veiligheid en de bescherming van uw medemensen op de camping tijdens uw verblijf te garanderen.

 

Wij vragen u onderstaande instructies en gedragsregels op te volgen en aan te passen aan de bijzondere omstandigheden. Als campingexploitant accepteren we momenteel veel speciale voorwaarden zonder extra kosten voor u als gast. Uiteindelijk zijn we echter afhankelijk van uw hulp, medewerking en discipline om Corona samen succesvol te bestrijden en u allen een ontspannen en gezond verblijf te garanderen.

 

Luxemburg heeft vanaf het begin van de pandemie de crisis zeer verantwoord aangepakt en is daarom nog steeds een veilig land om naar toe te reizen.

 

Wij danken u voor uw begrip en medewerking en wensen u een prettig verblijf.

Algemene corona-gerelateerde maatregelen

•Houd een afstand van ten minste 2 m van alle mensen die zich niet onder uw medereizigers bevinden en vermijd aanraking zoals handen schudden of knuffels.

• In Luxemburg geldt de maskerplicht in het hele land, dit betekent dat mond-neusbescherming moet worden gedragen waar de voorgeschreven minimumafstand van 2 m niet kan worden nageleefd. Kinderen onder de 6 jaar hoeven geen mondkapjes te dragen.

• Als u symptomen heeft zoals koorts, luchtweginfecties of een verandering in geur-en smaakperceptie voordat u van huis gaat, vragen wij u om thuis te blijven om mogelijke infecties op de camping te voorkomen.

• Voor een eventuele annulering van de reis bij ziekte adviseren wij u vooraf een annuleringsverzekering af te sluiten

• Om het in checken ter plaatse te vergemakkelijken, vragen we u om ons vooraf de volgende informatie per e-mail toe te sturen: uw volledige adres / ID-nummer / telefoonnummer /E-mail evenals de voor-en achternaam, geboortedata en geboorteplaats van alle reisdeelnemers. Deze informatie moet bij aankomst in Luxemburg wettelijk worden verstrekt.

• Let bij het inchecken bij de receptie op het max. aantal gasten in de ruimte en houdt u aan de voorgeschreven minimumafstanden en de maskerplicht. 

• Neem de volgende hygiënevoorschriften ter harte: was uw handen regelmatig met zeep gedurende ten minste 30 seconden, houd uw handen uit de buurt van uw gezicht en nies en hoest in uw elleboog of zakdoek.

 

• Barbecues of andere groepsactiviteiten met meerdere campinggasten zijn op dit moment helaas niet toegestaan zonder Covid-Check.

Aanvullende maatregelen voor de camping

•De toiletgebouwen worden regelmatig gedesinfecteerd. U wordt geacht de gebruikte sanitaire voorziening zelf te desinfecteren met de daarvoor bestemde doekjes. Probeer zoveel mogelijk hygiënehandelingen in uw eigen kampeermiddel uit te voeren (tandenpoetsen, haren kammen en drogen, huidcrème  aanbrengen, schminken, de afwas,...)

Maatregelen voor verhuuraccommodaties

Indien u in één van de Safaritenten verblijft en een bedlinnen set heeft gehuurd, worden deze bij aankomst in uw accommodatie klaargelegd, zodat u alleen de bedden hoeft op te maken. Trek de bedden bij vertrek af en leg de gehuurde handdoeken en beddengoed in een plastic zak op het bed

• Laat bij het uitchecken alle ramen open staan en houd u aan de geldende vertrektijden zodat wij voldoende tijd hebben om schoon te maken.

Maatregelen voor de 'Herberg' en het terras

•Het terras is geopend; de tafels zijn uit elkaar geplaatst zodat de veiligheidsafstand kan worden gehandhaafd. Verplaats ze alstublieft niet zelf. 

 

•Zit alleen aan tafel met uw vakantiegenoten

•De Snack-Bar is geopend. U kunt bij ons op het terras komen eten of het meenemen naar de camping. Let op de afstandslijnen voor de take-away

Maatregelen voor de speeltuin en de recreatieruimte

•Kinderen kunnen gebruik maken van de speeltuin, de trampoline, de voetbal- en pingpongtafel onder toezicht van hun eigen ouders of begeleiders

•De ouders / begeleiders dienen 2 meter afstand van elkaar te houden